IQ te koop! – Jan, Ellen en Janneke Sinot

IQ te koop! – Jan Sinot

IQ te koop - Jan Sinot

Bekijk/bestel het boek IQ te koop! – Jan Sinot 

U kunt de boeken ophalen bij Bruna of thuis laten bezorgen. Geen verzendkosten!

Achterkant:

Uniek: de hoogbegaafde Ellen Sinot (17 jaar) schreef een deel van dit boek zelf. Ze sluit af met een hoofdstuk over het – in haar ogen – ideale schoolsysteem. De vader en moeder van de hoogbegaafde Ellen vertellen over haar leven van geboorte tot eind middelbareschooltijd. Een boek vol herkenning voor andere ouders met soortgelijke zorgen en dilemma’s. Laten we een IQ-test uitvoeren of niet? Hoe regelen we voldoende uitdaging? Is een klas overslaan een oplossing? Ook voor leerkrachten – en voor iedereen die denkt dat hoogbegaafde kinderen er zonder hulp toch wel komen. Informatief en met leuke anekdotes. Met handige adressen voor Nederland en België en literatuurlijst.

NBD | Biblion recensie:

Een hoogbegaafd kind heeft een geheel eigen behoefte. Voor Ellen, een hoogbegaafd meisje van zeventien, en haar ouders is het vinden van een fijne plek in het leven best ingewikkeld. Tijdens de basisschool is het cognitief vooruitlopen een soort van sociale handicap. Hoe verklaar je naar kind en omgeving het verschil zonder daarmee een ongewenste uitzonderingspositie te krijgen? In dit boek doet Ellen samen met haar ouders verslag van de keuzes en reacties die zij in het leven gemaakt hebben. Ieder hoofdstuk omvat twee bladzijden; hier en daar is de tekst aangevuld met een vroege herinnering door Ellen. Een beschrijvend boek dat een beeld geeft van het leven van deze hoogbegaafde jongedame. Een verhaal dat voor ouders in eenzelfde situatie herkenbaar zal zijn.
Drs. M.L. de Jager (NBD|Biblion recensie)

Productinformatie:

Auteur Jan Sinot

Co-auteur Janneke Sinot / Ellen Sinot

Uitgeverij Terra Lannoo Uitgeverij

ISBN 9789089892683   ISBN109089892680

Bindwijze Paperback

Productsoort boek

Categorie Psychologie

Leeftijd Volwassenen

Verschijningsdatum februari 2011

Aantal pagina’s128

Formaat 220 x 142 x 17 mm.

Taal Nederlands

Annotatie Rugtitel: IQ te koop ! Met lit. opg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s